Firmaet


vaerkstedet-10  


Over 20 års erfaring
Firmaet Zoologisk Konservator ved Mikkel Carlsen, er en enkeltmandsvirksomhed med 2 ansatte på deltid. Mikkel Carlsen er uddannet konservator i Dansk Zoologisk Konservatorforenings regi i 1998. Gennem arbejde, henholdsvis som ansat konservator samt selvstændig, har han opbygget mere end 20 års international erfaring i brancen.

Trofæmonteringer
At gå på jagt er en stor oplevelse, – se det levende dyr i kikkerten er en stor oplevelse. Mikkel Carlsen gør alt for, at trofæet skaber en stor oplevelse for beskueren, uanset om det er en jæger eller ej. Hvert trofæ designes individuelt i tæt samarbejde med dig og med tanke for at fremstille et livsagtigt, realistisk øjebliksbillede af den unikke situation. Et varigt minde, der præsenterer trofæet på den smukkeste tænkelige måde.

Firmaet Zoologisk Konservator ved Mikkel Carlsen, bruger kvalitetsmaterialer og får garvet skind hos professionel garver. De bruger dekorative rødder, som de selv håndplukker i Sverige og Norge, samt fremstiller afstøbninger af sten i alle størrelser, for at fuldende en smuk opsætning.

Værkstedet
Du er altid velkommen til at kigge forbi værkstedet på Holtvej 4, 6470 Sydals, hvor Mikkel Carlsen bl.a. sidder og arbejder. Her er der også mulighed for at se trofæmonteringer af forskellige dyr og fugle, samt mærke kvaliteten af de økologiske lammeskind, de sælger – naturligvis til faste lave priser. Se dem her. På værkstedet vil du desuden finde inspiration til, hvad du evt. kan bruge bagskindet til i form af puder, tæpper o.m.a., hvis du har valgt en skuldermontage i stedet for en fuldmontage, så intet går til spilde.